84η Διεθνής έκθεση Σμύρνης

28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – 06 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015
ΝΕΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ Gaziemir, ΣΜΥΡΝΗ

Σε συνεννόηση με τη Δημοτική Αρχή, για την πρώτη συμμετοχή του Δήμου Λέσβου σε Τουριστική Έκθεση επιλέχθηκε  η 84η Διεθνής Έκθεση της Σμύρνης.

Η 84η Διεθνής Έκθεση της Σμύρνης αποτελεί τόπο συγκέντρωσης καταναλωτών και βιομηχανικών προϊόντων απ’ όλο τον κόσμο. Είναι η παλαιότερη εμπορική έκθεση στην Τουρκία, που περιλαμβάνει διάφορες ομάδες προϊόντων και θεωρείται η κοιτίδα των εκθέσεων της Τουρκίας αλλά και των εκθέσεων της βιομηχανίας.

Ο Δήμος Λέσβου αντιπροσωπεύθηκε από πολυάριθμη αποστολή εκπροσώπων με επικεφαλής τον Δήμαρχο και τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού-Τουρισμού.  Στο πλαίσιο της Έκθεσης οι εκπρόσωποι του Δήμου Λέσβου πραγματοποίησαν εξαιρετικές επαφές,  που θα αξιοποιηθούν με στόχο την τουριστική προβολή του τόπου. Παράλληλα με τη διοργάνωση, δόθηκε η ευκαιρία στους εκπροσώπους του Δήμου Λέσβου, να πραγματοποιήσουν συναντήσεις και εκτός του εκθεσιακού χώρου με σημαντικότατους φορείς της πόλης της Σμύρνης και τον Δήμαρχο της πόλης, προκειμένου να αναπτυχθούν νέες σχέσεις συνεργασίας, να ενδυναμωθούν οι υφιστάμενες και τελικά να αναδειχθεί περαιτέρω στη γειτονική σημαντική αγορά των μικρασιατικών παραλίων το τουριστικό προϊόν της Λέσβου.